Gnocchi ze szpinakiem i pomidorkami koktajlowymi

1 minut czytania
0
0
Gnocchi ze szpinakiem i pomidorkami koktajlowymi

 

Gnocchi ze szpinakiem i pomidorkami koktajlowymi

Gnocchi ze szpinakiem i pomidorkami koktajlowymi

Szybki i smaczny przepis na obiad w 10 minut.
Czas przygotowania 2 min
Czas gotowania 15 min
Rodzaj dania Danie główne

Składniki
  

  • 1 op gnocchi ziemniaczanych najlepsze są z lidla (granatowe opakowanie)
  • 1 garść szpinaku baby
  • 10 szt pomidorków koktajlowych
  • 1 ząbek czosnku
  • masło
  • sól
  • pieprz

Przygotowanie krok po kroku
 

  • Na patelni roztapiamy masło.
  • Dodajemy przeciśnięty czosnek oraz gnocchi.
  • Podsmażamy, następnie dodajemy pomidorki.
  • Na koniec dodajemy szpinak, podsmażamy i doprawiamy do smaku,

Uwagi

Gotowe danie można posypać serem.

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *

Oceń przepis




Zobacz także

Szybkie sushi z surowym łososiem

Sushi uchodzi za danie premium, na które nie wszyscy mogą sobie pozwolić. Coraz częściej P…