Pasta kanapkowa z tuńczyka Któż z nas nie lubi świeżego pieczywa z domowymi pastami? Pasta kanapkowa z tuńczyka, jest szybką i smaczną propozycją na kanapkę. 2 puszki tuńczyka w oleju 3 szt jajek 1 szt cebula czerwona (mała) 1 szt szczypiorek 1 szt majonez 1 op czarnuszki Jajka ugotuj na twardo. Tuńczyka odcedź na sitku. Cebule pokrój w drobną kosteczkę. Odcedzonego tuńczyka umieść w misce, następnie jajka zetrzyj na małych oczkach tarki, i dodaj wraz z cebulą do miski. Posiekaj drobno szczypiorek, i również wrzuć do miski. ( ilość szczypiorku według uznania) Na koniec dodaj majonez, tak aby składniki sie połączyły. Dopraw sola oraz pieprzem. Czarnuszkę sypiemy bezpośrednio na pasę nałożona na kanapkę. Do pasty można dodać również kukurydzę z puszki. Natomiast majonez można wymieszać z połówka łyżeczki musztardy, dla zaostrzenia smaku.
Oznaczenia na metkach Często zastanawiasz się nad tym jak dany ciuch wyprać? Czy dodać płyn zmiękczający, płyn …
Jak kupić węgiel na stronie PGG? Poradnik Ceny węgla w ostatnim czasie przyprawiają o zawrót głowy. Coraz więcej trudności sprawia również …
Modne fryzury i koloryzacje w 2020r – galeria Rok 2020 zbliża się wielkimi krokami, a co za tym idzie? Nowe hity modowe, …
Ile g ma łyżeczka? Czyli przelicznik miar kuchennych Coraz więcej osób zaczyna przywiązywać wielką wagę do domowych smacznych potraw. Gotowanie – z …
Ile kosztuje wymiana klocków hamulcowych i od czego zależy cena? Wymiana klocków hamulcowych nie powinna być odkładana na ostatni moment. Układ hamulcowy jest jednym …